A vadonatúj kezdetű választás sokban hasonlít egy belépési tartomány téthez, amely a már félretett lépésig megtett tét. A tizenegyet jó „Yo”-nak hívják, csak hogy véget vessünk a hetes dilemmának. 7 és te is 11 lehetsz hasonló hangon, amikor őt sikoltod, eltekintve az aktív craps pulttól. A legtöbb ember szereti a friss Yo-t, és aki nem szereti, mint például a High plus a Reduced, ez a néhány nagy visszafizetett fogadás. A legújabb Free Possibility fogadás a legújabb belépési sor mögé kerül, egyébként az új „Flat” fogadás.

  • Először is vessük szembe az új Put Bet for the Pick Wagert.
  • Lay fogadások megfelelő esélyt költenek, azonban a sportolónak jó 5 százalékot kell előre fizetnie, attól függően, hogy Ön képes lesz a győzelemre.
  • Nagyon sok tévhit létezik, amelyekről a fogadók mindenképpen el akarnak hinni a videojátékkal kapcsolatban, mint annak a módja, hogy elhiggye, hogy a kocka oldalmozgatása mellett fogantyú van, amelyek történetesen teljesen valótlanok.
  • Ezen a területen próbáljon ki nyolc C-t, és Elizabeth-foltokat találhat a javaslattároló minden oldalán.
  • Fogadási javaslatok – itt van a nagyobb városi terület, amely nyolc kockakombót tartalmaz.

Az egyik legnagyobb keresetet az kínálja, ha az emberek a következő lépést választják, és elmondhatják neked, hogy dos vagy egy tucat. Példaként a 2-es atlétát láthatjuk, és ha ezt a következő lépésben szereplő játékos miatt ütik el, a labdajátékos a részesedés 30-szorosát nyeri. Az új Citation Line fogadást a legbiztonságosabb fogadások között tartják számon, amit az újoncok is megérthetnek. Másképpen fogalmazva, a labdajátékos arra fogad, hogy a játékos hajlamos egy 7-est, egyébként tizenegyet mozgatni közvetlenül a 2-es, 3. vagy 12-es lépés előtt. Ha csaknem minden második számláló valóban megy, akkor a választás addig marad élesben, amíg az új játékos el nem mozdítja a dobott mennyiséget (a legújabb „pont” számot), különben úgy tűnik, veszít a kiváló 7-es ütéstől.

10bet sportbónusz – Dice Handle ünnepelt támogatói

Ennek semmi köze ahhoz, hogy ténylegesen mennyit nyersz, erről lesz szó az alábbi fizetési lehetőség részből. A Craps oddsok és a you can fogadások egyike azoknak a legnehezebbeknek, amelyeket idegenben kell megdolgozni egy amatőrért, valamint a saját játékod aránya valószínűleg zavaró lesz. Ennek ellenére nagyon könnyű kipróbálni a játékot, miután eltakarta az arcát a szabályok, a véletlenek és a szokásos játéklépések körül. Lehetetlen segíteni, hogy minden alkalommal szarokat keress, miközben a videojáték a véletlenen és a friss kockák dobásán fog alapulni.

Az új Don’t Started választás

10bet sportbónusz

Most már telepítve van és működik a piacon, és nézzen meg néhány ilyen nem házas tétet. Amint azt korábban említettük, az ajánlási fogadásoknak van egy felső házsora, mint az apartman fogadásoknak, például az új Admission Range egyébként Been. A Hardways tulajdonképpen egy olyan javaslat, amely magában foglalja, hogy egy adott párral játszanak, mielőtt egy nagy 7-es vagy akár a legtöbb másik pár megjelenik.

Mi a legkockázatosabb tét Inside Crapsben?

A területen haladva nulla hatásuk van a sikeres, egyébként a felvételi tartomány megválasztására. Ma néhányszor találkozhat csillaggal 10bet sportbónusz megjelölt szarokkal az Indiana állambeli kis szerencsejáték-vállalkozásban. 100 százalékos eladás 200 körüli bónusz a kezdeti eladáshoz 10+-tól.

Gaming Best – Az emberek a legfrissebb idézési tartományra fogadnak, amely csak az a játék, amely a játékosok számára hasznos, és az úgynevezett „Játék megfelelően”. Ha megpróbál 5 dollárt a véletlenbe helyezni, a legújabb szakember azt fogja mondani, hogy helyezzen be plusz 1 dollárt. A már megtett téteket ugyanarra a helyre teszik fel, mint a feltett tétjeit, de a tartály belsejében, hogy segítsen megmondani a kettő közötti valódi különbséget. Anélkül, hogy bármiféle lármazott volna előre, a vásárlási választás úgy végezhet kutatást, mint egy fogadás. A játék játszható környezetben és portré beállításokban is, és érzékeny és könnyen segít a böngészésben, megkönnyítve a játékot, így jó mértékben. Valószínűleg arra gondol, hogy a legújabb fogadás miért a „Yo” nevet kapta, ennek ellenére az érvelés valójában meglehetősen egyszerű – a „tizenegy” dalnál megdöbbentően közel a „hét” módszer figyelhető meg.

Hogyan fogadhatsz az országot a vásárlóknak?

10bet sportbónusz

A valódi esélyek a saját számod 7-es esélyének összehasonlítása alapján alakulnak ki. Egyes fogadásoknál határozottan a legalacsonyabb a családhatár a sok asztali online játék közül. Melyik izgalmas kockajáték volt képes biztosítani a figyelemre méltó jelenlétet a Vegastól távol eső ragyogó játékvilágban. Amik rendkívül megbízhatóak, maximum 232 Crap-et kapok a piacon a 68 különböző kaszinóban. Szinte minden Vegas-i kaszinóban érdemes felnevelni, étkezőasztal-videojátékkal felvértezve, büszkén kínálja bájos játékát is, hogy segítse tisztelt ügyfeleit.

Mindig élvezni kell a maximális esélyt a Crapsben?

Ha megérted ezt az alapkoncepciót, akkor készen állsz. Mi további egy kép kevesebb, mint azt bizonyítja, ahol az emberek hét választási lehet találni megragad elrendezést. Ez csak egy dobás fogadás, így én csak akkor nyerek győzelmet, ha a lövő a második lépésnél 7-et dob. Ne feledje, hogy a „bármelyik” hét biztosítja, hogy a 7-es mennyiség egy keveréke elfogadható a győzelemhez. A legújabb, hatalmas pirosnak nevezett hét craps fogadás tipikusan a legnépszerűbb és hírhedt választás lehet az online craps játékban.

Közel a fő kiadójukhoz, távol a „három szar három körül”-től, a legtöbb olyan kiadó, amely kiváló három körül mozgatja, valójában a „három”, „expert deuce”, és akkor „házastalanul indulsz el”. Ez kiváló megfigyelés lehet – számos Las Vegas-i otthonnak csak a nyereményre kell figyelnie. Talán praktikus kérdés, hogy a legénység benyomása lehet a labdaszerzési hajlandóságodról, hogy elköltsék-e a pénzt az első lépésért egy kiváló 29 dolláros fogadásért, különben harmincöt dolláros tétet kapsz, vagy emeld fel, hogy $dos-t tegyél.